Pasvorm en kwaliteit

Pasvorm en kwaliteit, dat vindt u bij Bosch modeschoenen. Wij kopen al onze schoenen zelf in en letten daarbij bij uitstek op gebruikt materiaal, pasvorm, voetbed en afwerking. Door onze jarenlange ervaring kennen wij inmiddels de voeten van de meeste van onze klanten. Daarom zijn wij in staat om altijd de juiste schoen bij de juiste voet te vinden.Gevoelige voeten

Hebt u gevoelig voeten dan kunt u uitstekend terecht bij ons voor de juiste modieuze schoen die bij u past. Door de kleinschaligheid van ons bedrijf wordt de collectie steeds afgestemd op de wensen en eisen van u als klant. Door de persoonlijke service van het gespecialiseerde team is Bosch modeschoenen al jaren een begrip in Maastricht en omstreken.


Uw podoloog

De eerste stap op weg naar een verbeterd looppatroon is gezet, uw podoloog heeft speciaal voor u een podologische zool gemaakt. Deze zool bevat andere materialen dan gewone inlegzolen en zal zorgen voor individuele correctie en /of ontlasting van uw voeten waardoor uw houding zal verbeteren. Uw nieuwe zool past helaas niet in gewoon schoeisel. Hier komt onze jarenlange ervaring om de hoek kijken en daarom wordt er door de nauwe samenwerking met veel podologen graag naar ons doorverwezen. Bosch modeschoenen is het adres voor dames en herenschoenen voor de moeilijke voet. Een groot deel van onze collectie is geschikt voor podologische zolen en steunzolen in diverse wijdtematen.


Bezoek onze winkel aan de Voltastraat 28 te Maastricht en maak gebruik van de uitstekende parkeervoorziening tegen zeer laag tarief.


Ons advies en verkoop team

Ons advies en verkoop team staat voor u klaar om te helpen bij de juiste keuze voor uw voeten. Wilt u uw voeten lekker laten verwennen? Wij beschikken ook over een pedicure salon in onze winkel. Mogen wij even voorstellen?